Инфо

11. децембар 2014.11. дец 2014.
СаопШтење за медије

Арома стил за твоје матурско веЧе

Гранд Арома кафа је у оквиру своје мисије пружања подршке будућим матуранткињама да заблистају на својој матурској вечери, стигла до Шапца. Гранд Арома тим стручњака предвођен Ашоком Муртијем, пружио је девојкама много корисних савета, сугестија и позитивних примера који ће им помоћи да лакше реше недоумице око припрема за једну од њихових најважнијих вечери. Девојкама се обратила и Весна Живковић, члан граског већа.
- Када си млад, желиш и верујеш да можеш променити свет. Ипак, највећи изазов у том покушају је кренути од себе. Завршетак средње школе и матура, за многе је прави тренутак за то. Зато смо одлучили да младим дамама широм Србије, на овај начин, пружимо подршку на почетку тог, за њих, изузетно важног животног периода. Ако парафразирамо ону максиму да иза сваког успешног мушкарца стоји успешна жена, можемо да кажемо да иза сваке успешне жене стоји Арома. На овај начин желели смо да добрим примерима и саветима помогнемо девојкама да схвате на који начин могу да својим ставом и самопоуздањем оставе позитиван утисак. Тако поручујемо матуранткињама да је Гранд Арома увек уз њих, неко на кога се увек може рачунати ““ изјавила је Марија Гичић, бренд менаџерка Гранд Арома кафе.
- За многе матуранте, завршетак средње школе представља корак ка одрастању и улазак у једно ново животно поглавље. Углавном баш тада проценимо да је време да обавимо један искрен разговор са собом и почнемо да дефинишемо оно што јесмо. Можда не најбитнији, али свакако важан део на том путу је избор онога шта ћемо обући те прве „одрасле“ вечери нашег живота. Драго ми је што је Арома препознала тај тренутак и што ћемо удруженим снагама матуранткињама помоћи да заблистају и буду задовољне собом и својим стајлингом, а посебно ми је драго што је један од градова и Шабац, место у ком сам рођен и за који ме вежу многе лепе успомене, баш из тих средњошколских дана ““ изјавио је Ашок Мурти.
„Арома стил за твоје матурско вече“ је концепт који је осмислила Гранд Арома кафа, а у оквиру ког је кренула на пут по градовима Србије да уз помоћ модног стилисте и шминкера, разговара уз кафу о најновијим модним трендовима и девојкама помогне саветом како да пронађу свој стил, не само за то изузетно вече већ и за будуће изазове. Након Сремске Митровице и Сомбора, Шабац је трећи град који је Гранд Арома посетила, а своју мисију наставиће и у наредном периоду.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa