Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

НЕДОПУСТИВО ПОНАШАЊЕ

Владимир Павићевић, народни посланик и члан Нове странке не говори истину
Народни посланик и члан Нове странке Владимир Павићевић у једном интервјуу за локалне медије, објављен дана 29.01.2015. године изнео је низ ствари које ми као политичка организација сматрамо као неискрене према нашим суграђанима јер оне нису истините.
У интервјуу за локалне новине господин Павићевић је изјавио „ Да је постао члан Либерално демократске партије 2008. године и да је странку напустио 2009. године јер је ауторитарно устројена и да се све идеје које се појављују тамо тумаче као погрешне као и да му такво политичко деловање делује далеко од савременог“. Због свега изреченог, а у интересу наших суграђана јер је ипак Павићевић као члан Нове странке и народни посланик ми јавности желимо да кажемо истину као што смо то увек и радили.
Владимир Павићевић је постао члан Либерално демократске партије 2008. године. Међутим, 2009. године није напустио ЛДП зато што је „странка ауторитарно устројена и зато што се све нове идеје тумаче као опасност“ већ зато што је замерао ЛДП да превише сарађује са Демократском странком, јер је ЛДП у том периоду спречио рушење владе Демократске странке и долазак антиевропских снага на власт.
Подсећамо и на то да је Владимир Павићевић постао народни посланик управо на листи Демократске странке 2014. године, коју је толико критиковао и због које је напустио ЛДП, али му није сметало да са том Демократском странком изађе на изборе како би остварио своју личну амбицију. ЛДП је увек био отворен за нове идеје и предлоге. Томе у прилог иде и чињеница да је Павићевић био председник Програмског савета Либерално демократске партије у оквиру кога је формирао Савет за европске интеграције где је имао пуну слободу у раду и као резултат рада Савета издате су „Европске свеске“ и сваког четвртка организован је „либерални четвртак“.
Због свега изреченог у интервјуу за локалне медије од стране народног посланика Владимира Павићевића, сматрамо да је дужност свих актера на политичкој сцени а нарочито народних посланика да говоре истину. Барем ми у Либерално демократској партији сматрамо да је истина најважнија и зато желимо да обавестимо јавност о неискрености и изговореној неистини од стране Павићевића члана Нове странке због чега то најоштрије осуђујемо и сматрамо да је овакво понашање народног посланика недопустиво и веома далеко од савременог народног посланика спремног да јавности каже истину.
Либерално демократска партија

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa