Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

НОВА САТАНИСТИЧКА ПРОПАГАНДА У СРПСКИМ ШКОЛАМА

Покрет Двери захтева хитно реаговање државе - посебно Министарства просвете ““ поводом пропагирања окултности и демонизације у основним школама у Србији у којима је омогућена претплата на Мали политикин забавник ““ лист у чијим су последњим издањима објављене недопустиве слике као она на којој је дете набијено на ““ражањ!
Захтевамо да се у школама одмах укине претплата на лист који је дозволио опасну, агресивну и у сваком погледу антихришћанску пропаганду која нарушава здравље наше деце и изазива озбиљне трауме.
Питамо и надлежне и најширу јавност Србије:
Да ли је нормалано да ученици у школама читају забавник у којем се деца набијају на ражањ и у коме деца служе за размену уместо божићних поклона?
Да ли је нормално, да у забавнику, који би требао да промовише нормалне, здраве и афирмативне системе вредности, један од највећих хришћанских празника, Божић, буде предмет исмевања и ругла?
Да ли је нормално да се од деце праве специјалитети: „паеља од беба, кус-кус са очима малих девојчица, кисели купус са (коленицама) коленима деце....“
Систем просвете је у пуном распаду, школска слава Свети Сава обележена је на улици штрајком просветних радника, школе све више личе на тамницу, а не на васпитно- образовну установу. Ресорно министарство и остатак Владе немају одговор ни на један проблем просвете, а „црном списку“ је сада додат и „забавник“ са сатанистичким садржајем.
Здрава деца значе здраву нацију! Зато захтевамо укидање поменутог „забавника“, уместо којег треба увести забавник који промовише децу као нејвредније благо једне нације. Сви одговорни морају бити најстроже санкционисани ““ од директора до министара.
Информативна служба
Покрета Двери
Информативна служба Покрета Две

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa