Инфо

26. фебруар 2015.26. феб 2015.
ФОНД „ХУМАНО СРЦЕ ШАПЦА“ ПРОСЛАВИО ШЕСТИ РОЂЕНДАН

НАША СРЕЋА ЈЕ У ОЧИМА ДРУГИХ

Фонд „Хумано срце Шапца“, прославило је свој шести рођендан. Свечаности која је организована протеклог петка, присуствовали су сарадници, донатори, пријатељи и представници Градске управе.
- Прослављамо шест година постојања и рада Фонда али и градње поверења и поштовања са донаторима. Надам се да ће тако остати и у будућности. Ове године смо одлучили да десет породица без једног родитеља дарујемо са десет хиљада динара. Улагање у децу је улагање у будућност. Осмех деце нема цену, изјавила је председница Управног одбора Фонда Ружица Поповић.
Тог дана се осмехнуло тридесетседморо деце, међу којима и шесторо деце Синише Пајића из Богосавца, које „Хумано срце Шапца“ помаже последње три године.
- Захвалан сам Ружи на свему ““ храни, одећи, обући, школском прибору... Хвала Богу да постоје људи који су спремни другима да помогну јер нечије мало, неком значи много, рекао је Пајић.
Постоје људи који су свесни да је „наше само оно што другима дамо“.
- Моји родитељи су се тако понашали и то су пренели на мене. Данас је егоизам постао владајуће осећање, коме је претходило осећање безнађа. Људи не виде крај овога пропадања и сиромаштва. Људи као што је Ружица Поповић данас представљу ретке примере који доказају да човек своју срећу може да види једино у очима других, изјавио је један од донатора и пријатеља Фонда, Захарије Трнавчевић.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa