Инфо

5. март 2015.5. мар 2015.
ТЕКВОНДО КЛУБ „ШАБАЦ“

ПИОНИРИ ПРВАЦИ

Званично првенство Србије у 2015. години за пионире и јуниоре одржано је у спортској хали “Вождовац“ у Београду а учествовало је 323 такмичара из 38 клубова.
Теквондо клуб „Шабац“ је наступио са 18 пионира и једним јуниором који су освојили 17 медаља од чега осам златних, три сребрне и шест бронзаних. Пионирском тиму теквондо клубу Шабац је припао пехар за укупно прво место са освојених 52 бода испред ТК “Азија“ из Београд са 36 бодова и ТК “Еурошпед“ из Вршца са 32 бода. Шапчанима су припали и посебно пехари мушком тиму за прво а женском тиму за друго место.
За протекли број „Гласа Подриња“ сам изјавио да ћемо видети домете наших најмлађих такмичара пошто идемо у Београд на првенство Србије а био сам убеђен да ћемо бити најбољи ако се не деси нешто непредвиђено. Све је текло по плану и сада смо поносни јер смо узели титулу државног првака. Честитам и захваљујем се нашим такмичарима, тренерима, родитељима и верним члановима који су дали несебичан допринос овом изузетном клупском успеху.
Наредног викенда наши кадети ће наступити на Г2 турниру у Холандији, који им је важан због бодова за наступ на првенству Европе у Француској кроз неколико месеци ““ рекао нам је Јован Дедић тренер теквондо клуба “Шабац“.
Освајачи медаља на првенству Србије
Злато: Урош Белановић, Марко Михаиловић, Вукашин Мојсиловић, Милица Алексић и Александар Илић а у Б класи Вукашин Јањатовић, Стефан Ивановић и Андреа Матић
Сребро: Александар Петровић, Теодора Росић а у Б класи Тијана Кљајић
Бронза: Вукашин Каравидић, Матеја Гарић, Лазар Кнежевић и Ана Тијанић а у Б класи Милан Керкез, Никола Кљајић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa