Инфо

12. март 2015.12. мар 2015.
ПОКРЕТ ДВЕРИ

ЗАШТО ТРЕБА ИЗАЋИ НА ПРОТЕСТ 21. МАРТА

Зато што је Вучићева власт гора од Тадићеве. Не само да су наставили Тадићеву политику, већ су отишли даље у издаји Косова и Метохије. Зато што свакога секунда задужују Србију за нових 192 евра.
Зато што су наставили да хрле у ЕУ по сваку националну и државну цену. Зато што пузе у НАТО и за саветника у Влади Србије узимају осведоченог НАТО злочинца Тонија Блера. Зато што уместо Владе Србије о поскупљењу струје у Србији одлучује ММФ. Зато што су укинули царине на увоз стране робе и уништили домаћу привреду и пољопривреду.
Зато што су смањили плате и пензије, уместо да је пуњење буџета извршено наплатом ненаплаћеног пореза тајкунима, додатним опорезивањем екстрапрофита страних банака које имају највеће каматне стопе у читавој Европи или отпуштањем партијских војски из јавних предузећа.
Зато што је њихова борба против криминала и корупције једна велика лаж. И после три године њихове власти није завршен нити један судски процес и на вишегодишњој робији на основу правоснажне пресуде не налази се нити један криминалац, тајкун или политичар који је опљачкао Србију у последњих 25 година.
Зато што је 2015. година од стране Владе Србије оглашена као година тоталне распродаје Србије. На продају су сви преостали домаћи природни и привредни ресурси. Посебно је алармантна најава продаје Телекома, најважнијег српског државног предузећа на Балкану.
Зато што су затворили све медије за јавну расправу и сучељавање власти и опозиције. Зато што Николић, Вучић и Дачић већ пуне три године нису учествовали нити у једној телевизијској емисији у којој би са друге стране био неко ко другачије мисли од њих.
Зато што су на сваком кораку наставили партијско запошљавање, лично и страначко богаћење.
Зато што је догорело до ноката, јер су СНС и СПС прекршили сва своја предизборна обећања и владају страхом и медијском тортуром.
Зато што је Вучићева Влада врхунац 5. октобра и ДОС који разједа и уништава домаћи економски интерес и државу у целини.
Зато што ако против ове власти не устанемо ми, српски родољуби, опет ће нам отпораше припремити странци и послати их у нове револуције и преваре.
Зато позивамо све који су незадовољни овом влашћу, без обзира на партијску припадност, а посебно опозиционе патриотске политичке странке и удружења, да нам се придруже у суботу, 21. марта у 13 часова испред зграде Владе Србије. Ово није само протест Двери, већ свих српских родољуба, свих преварених и ојађених, понижених и увређених грађана Србије који више не желе да трпе Вучићеву самовољу, већ су спремни да се супротставе и јавно искажу свој опозициони став. Почело је!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa