Инфо

Берза

  • aero 900 ▲ 3,69%
  • ikrbg 70 ▲ 40,00%
  • jesv 6.002 ▼ -7,66%
  • niis 605 ▲ 1,00%
  • rso16142 114,63 ▼ -0,90%
  • stotn 125 ⚫ 0,00%
(12. март 2015.)
ПОКРЕТ ДВЕРИ

ЗАШТО ТРЕБА ИЗАЋИ НА ПРОТЕСТ 21. МАРТА

Зато што је Вучићева власт гора од Тадићеве. Не само да су наставили Тадићеву политику, већ су отишли даље у издаји Косова и Метохије. Зато што свакога секунда задужују Србију за нових 192 евра.
Зато што су наставили да хрле у ЕУ по сваку националну и државну цену. Зато што пузе у НАТО и за саветника у Влади Србије узимају осведоченог НАТО злочинца Тонија Блера. Зато што уместо Владе Србије о поскупљењу струје у Србији одлучује ММФ. Зато што су укинули царине на увоз стране робе и уништили домаћу привреду и пољопривреду.
Зато што су смањили плате и пензије, уместо да је пуњење буџета извршено наплатом ненаплаћеног пореза тајкунима, додатним опорезивањем екстрапрофита страних банака које имају највеће каматне стопе у читавој Европи или отпуштањем партијских војски из јавних предузећа.
Зато што је њихова борба против криминала и корупције једна велика лаж. И после три године њихове власти није завршен нити један судски процес и на вишегодишњој робији на основу правоснажне пресуде не налази се нити један криминалац, тајкун или политичар који је опљачкао Србију у последњих 25 година.
Зато што је 2015. година од стране Владе Србије оглашена као година тоталне распродаје Србије. На продају су сви преостали домаћи природни и привредни ресурси. Посебно је алармантна најава продаје Телекома, најважнијег српског државног предузећа на Балкану.
Зато што су затворили све медије за јавну расправу и сучељавање власти и опозиције. Зато што Николић, Вучић и Дачић већ пуне три године нису учествовали нити у једној телевизијској емисији у којој би са друге стране био неко ко другачије мисли од њих.
Зато што су на сваком кораку наставили партијско запошљавање, лично и страначко богаћење.
Зато што је догорело до ноката, јер су СНС и СПС прекршили сва своја предизборна обећања и владају страхом и медијском тортуром.
Зато што је Вучићева Влада врхунац 5. октобра и ДОС који разједа и уништава домаћи економски интерес и државу у целини.
Зато што ако против ове власти не устанемо ми, српски родољуби, опет ће нам отпораше припремити странци и послати их у нове револуције и преваре.
Зато позивамо све који су незадовољни овом влашћу, без обзира на партијску припадност, а посебно опозиционе патриотске политичке странке и удружења, да нам се придруже у суботу, 21. марта у 13 часова испред зграде Владе Србије. Ово није само протест Двери, већ свих српских родољуба, свих преварених и ојађених, понижених и увређених грађана Србије који више не желе да трпе Вучићеву самовољу, већ су спремни да се супротставе и јавно искажу свој опозициони став. Почело је!

Најновији број

28. мај 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa