Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ФУДБАЛ ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ ““ 18. КОЛО

У НЕМИЛОСТИ СУДИЈЕ

Слога (ПМ) - Мачва 1 : 0 (0:0)
Петровац на Млави ““ стадион Слоге. Гледалаца 500. Судија: Драган Чоловић. Помоћници: Слободан Павловић и Павле Пипер. Жути картони: Планић и С. Петровић (Слога), Радовановић, Ђукановић, Спасеновић и Пејовић (Мачва). Стрелац Стојановић у 88. минуту.
Слога: Ранковић, Стевић, Стојановић, Ђорђевић (од 62. Трипковић), Лепојевић (од 77. С. Петровић), Мишић, Мелвин, Апија, Планић, Атанасијевић, Ковачевић(од 72. Ракић).
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић (од 75. Лекић), Радовановић, Продановић (од 85. Гавриловић), Ђукановић, Томић (од 55. Крмар), Окоро, Живановић, Милинковић, Марковић.
У Петровцу на Млави, Мачва је приказала сличну игру као и у претходних неколико кола. Истакао се поново Рубен. На самом старту утакмице, тамнопути нападач Мачве продро је по левој страни и убацио лопту Живановићу који је изгледну прилику за гол поново промашио. У даљем току утакмице, Мачва је била у немилости судије Чоловића, који је цртао како домаћини да дођу до тријумфа. Судио је неколико слободних удараца око шеснаестерца Мачве како би најбољи извођач “слободњака“ у лиги Стојановић, матирао Степандића.
На самом крају утакмице овакво суђење за домаћу екипу уродило је плодом. Стојановић је топовским шутем обезбедио победу својој екипи.
Управа ФК „Мачве“ споразумно је раскинула сарадњу са шефом стручног штаба, Момчилом Раичевићем. Ускоро долази нови тренер „Мачве“. Преговори су у току.
Наредно коло игра се у суботу. Мачва дочекује екипу Пролетера. Биће то још један тежак сусрет који почиње у 14,30 часова. Подржимо Мачву.
С.М.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa