Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
ВЛАДИМИРЦИ: ОПШТИНСКО ВЕЋЕ

РЕДОВНА РЕВИЗИЈА

Протеклог четвртка на општинском већу чланови су упознати и са, по речима председника општине Драгана Симеуновића, контролом рада односно располагање средстава којима општина располаже у редовној Републичкој ревизорској контроли која га радује јер наговештава наставак рада пошто је буџет по речима председника неоптерећен.
- У тој редовној контроли неће бити разлога за бригу пошто нема неправилности тачније буџетом се располагало домаћински. Радује ме наравно и да се подвуче црта а потом настави. Уз обећани рад и ред који мора бити подигнут на много већи ниво ми се опет надамо да ће и државни врх имати слуха за потезе које намеравамо повући. Наравно и помоћи уз уважавање тешког времена али део колача би нам итекако добро дошао.
Почетак радова које планирамо а делаће се у свим областима следи. Ревизија је почела пре три дана, а потом се мора пљунути у длан и радити. Помоћ нам треба али ни сами нећемо седети скрштених руку. Биће потеза који ће обрадовати многе али о томе када се нешто од тога уради јер обећања једна страна медаље, најавио је подвлачење црте Драган Симеуновић први човек општине Владимирци.
Све што завређује пажњу биће испоштовано, а нова коалиција ће радити ни по бабу ни по стричевима појаснио је председник.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa