Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
НИКОЛИНА МИРКОВИЋ, УЧЕНИЦА „НАТИНЕ“ ШКОЛЕ

ФИНАЛИСТА „ХИПО“ ТАКМИЧЕЊА

Када је 14. марта ОШ „Ната Јеличић“ била по други пут један од домаћина Међународног такмичења из страних језика „Хиппо цомпетитион“ нико није ни слутио да ће ускоро имати и финалисту. Ученица Николина Мирковић успела је да се пласира у финале тако да ће своје знање из енглеског језика показати од деветог до десетог маја у Италији.
- Највеће задовољство нам је што је такмичење привукло велики број ученика који управо преко „Хиппо“ такмичења могу да се упознају са концептом полагања међународно признатих испита из енглеског језика. Са поносом желим да додам да је ученица наше школе, Николина Мирковић, једна од 67 финалиста овог такмичења. Успела је да се избори са 10.871 кандидатом ““ рекла је проф. енглеског језика Виолета Симић.
Иначе, такмичење је отворено за све ученике од десет до деветнаест година, с тим што је „Натина“ школа лиценцирани домаћин за узраст од десет до четрнаест година. Учешће на овом такмичењу узели су ученици из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Словеније, Хрватске, Македоније, Бугарске и Италије и то у пет категорија: ХИППО 1 ““ В основне и млађи, ХИППО 2 (А1) ““ ВИ основе и млађи, ХИППО 3 (А2) - ВИИ, ВИИИ основне и млађи, ХИППО 4 (Б1) И , ИИ средње, ХИППО 5 (Б2) ИИИ , ИВ средње школе. Ученици који желе да учествују и наредне године могу се пријавити самостално или преко школе коју похађају.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa