Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

ПОЗИВ НА МИТИНГ


Демократска странка Шабац одржала је прошле суботе конференцију за медије поводом митинга ДС заказаног за 25. април у Београду. На конференцији су присуствовали: Душан Костадиновић, из Извршног одбора ДС, Милутин Икодиновић, потпредсеник Градског одбора ДС Шабац, Слободан Шарић, председник Општинског одбора ДС Богатић и Михаило Пауновић, повереник Општинског одбора ДС Коцељева.
-Демократска странка позива све људе којима је демократија и слобода на срцу да нам се придруже на митингу. Једино заједно можемо вратити Србију на добар пут. Добродошли су сви они којима је доста овакве владе, којима је доста нестручности, бахатости и све тежег живота. Дођите да покажемо да нас има много који смо против. Важно је, поручено је са конференције.
Демократска странка је изразила уверење да је тренутно највећа опозициона странка која је једина организована алтернатива актуелној власти. Навели су да митинг организују јер је ДС са својим партнерима увек храбро била на првој линији одбране слободе и борбе за достојанствен живот.
-Свакоме је данас јасно да у Србији није добро и да се она не креће у правом смеру. Зато се окупљамо, да јасно кажемо шта мислимо о овој Влади, Вучићу и његовим неспособним министрима.
Не пристајемо на страховладу! Нису реформе када се полицији, војсци, лекарима, наставницима и професорима смањују плате а разбацују паре на бесмислене пројекте. Не пристајемо на застрашивање и ућуткивање свих који мисле другачије. Не пристајемо на урушавање институција, бахатост, нестручност, незнање и неспособност, речено је на конференцији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa