Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
РВАЊЕ: КЛУБ ВИТЕЗ, ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ

ВИТОМИРУ И АЛЕКСАНДРУ БРОНЗЕ

Протекле суботе одржано је Првенство Србије за сениоре у грчко-римском стилу, у организацији РК „Партизан“ из Београда. Такмичење је одржано у сали Војне гимназије а наступило је 86 такмичара из 17 клубова.
У категорији до 75 килограма РК „Витез“ је имао тројицу представника, од којих су двојица, Витомир Докић и Александар Милић освојили бронзане медаље, док је Милош Станимировић испао у првом колу. Никола Николић до 80 кг такође је изгубио борбу у првом колу док је Марко Пановић до 85 кг након победе у четвртфиналу задобио повреду у полуфиналној борби те је морао да преда меч за бронзану медаљу и заузео пето место.
У изузетно јакој конкуренцији, учествовање комплетне репрезентације међу којима су и актуелни светски првак Давор Штефанек, првак Европе до 23 године Виктор Немеш, вицешампион Европе до 23 године Владимир Станкић, чланови РК „Витез“ су освојивши две бронзане медаље остварили историјски успех. Ово су прве медаље, од 1972. године када почиње организовано бављење рвањем у Шапцу, које су освојене на Првенствима Србије у грчко-римском стилу, у сениорској конкуренцији, а које су освојили такмичари рођени у Шапцу и наступајући за шабачки клуб.
РК „Витез“ је у коначном пласману заузео седмо место од 17 екипа.
Наредног викенда јуниори одлазе у Суботицу на Куп Србије са великим амбицијама, где се очекује да Милић, Николић и Станимировић потврде добро рвање са сениорског првенства у борби са својим вршњацима.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa