Инфо

6. мај 2010.6. мај 2010.
ДЕМОКРАТСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА СРБИЈА (50 ГОДИНА ПОСЛЕ)

ЛИЦЕМЕРИ

Било једном у Србији, у граду на Морави...
Елем, у том граду, звучи блесаво и невероватно, на власти није био Једноћелијски политички организам већ је био у опозицији?! Да л“™ што је у време избора понестало зејтина, плазма телевизора, ил“™ што су Вељине овце биле агресивне, на то питање нико није дао одговор? Наука је остала затечена, а и министар здравља нам је био на операцији.
Дакле, у том бајковитом градићу на југозападу Србије без граница, опозиција је блокирала рад локалног парламента! Разлог? Укинути преноси заседања истог! Каква деградација демократије?! Бласфемија! Светогрђе! Вриште сви контролисани медији, и чекају Њега да подвикне и уведе принудну управу. Да подвикне баш онако како је подврисну на скупштини ПУПС-а, наше лучоноше, да ће свим силама спречити оне који би да дођу на његово место. Није њему џаба од баба остануло! Нуто!
А, да поновимо, у опозицији у том тако недемократском граду је Једноћелијски партијски организам, са све сателитима који им лебде негде око пупка. Квирија да им позавиди.
Изнервиран због бесрамног плагијата Чачана, председник наше скупштине, размишља да ли да пресавије табак ил“™ да на њих пусти Цоку, појачаног Мишом. Довољно.
Зна се ко је патентирао забрану ТВ преноса! Све ради добробити опозиције, да се не би бламирала, а да би и заседања скупштине трајала од касног доручка до ране ужине.
У нашем граду постоје ваљани, и уз то демократски, разлози што нема преноса са заседања градског парламента.
Први, ал“™ не и једини, Једноћелијски партијски организам је на власти. Закључак; опозиција само смета тој идили. А може и да буде заразно. И они би власт. Брука.
Други, исто тако битан, њему се жури на радно место, пошто је у скупштини само волонтер. Кол“™ко пара, толжко музике.
Трећи? Исти као први, ми смо власт! И, само је то демократија!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa