Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА “МАЧВА“, 18. КОЛО

ТРИ БОДА ЗА ПРВО МЕСТО

ФК “Раднички Шабачки“ - ФК “Душко“ 2:0 (1:0)

Име Радничког мотивише и даје додатну снагу сваком ривалу против кога други најстарији шабачки фудбалски клуб игра. Овог викенда, “Душко“ из Клења одиграо је 90 чврстих и борбених минута, а пре свега водили су рачуна о одбрани. Но, на крају, изненађења није било, Шапчани су потврдили лидерску позицију.
Од почетка, Шапчани су кренули јако и одлучно. Ипак, после неколико полуприлика, гости су капитулирали у 11. минуту. Дугачку лопту одлично прихвата Ковачевић, а још боље проиграва Јошића. Он првим контактом смирује лопту, а потом је пласира у десни угао чувара мреже тима из Клења, за 1:0. Ништа није овај гол променио у игри. “Раднички“ се трудио да постигне и други гол, а гости пре свега пазили да им се мрежа не затресе још једном. Успевали су да одоле до пред крај утакмице, а ређале су се шансе: Павловића, Јошића, Стајића, Ковачевића, коначан резултат поставио је, резервиста, Лукић у 88. минуту.
После кикса Будућности из Змињака, која је на свом терену играла 1:1 са Цером из Петковице, предност Радничког на табелу, у односу на прве пратиоце, сада је 3 бода. За Васкршњи викенд, следи дерби у коме ће “Партизан“ из Дреновца дочекати “Раднички
шабачки“, у 20. колу Међуопштинске ли

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa