Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.
КАРАТЕ: КЛУБ КРУПАЊ

МЕДАЉЕ У ЛОЗНИЦИ

Такмичари Карате клуба „Крупањ“ протекле недеље имали су веома успешан наступ на турниру „Лозница опен“. У конкуренцији од око 400 учесника из клубова из Србије и БиХ остварени су следећи резултати.
Тодор Васиљевић освојио је злато у катама појединачно у категорији дечака 2006/07. годиште. Иако тренира тек око 5 месеци, данас је заиста био сјајан и исказао свој велики таленат!
Такође, златом се окитила и Анђела Гајић која је била најбоља у категорији девојчица 2006/07. годиште.
Станић Милош, поновио је успехе са претходних турнира и показао да је одличан у извођењу ката и такође заузео прво место и освојио златну медаљу.
Злато у катама освојио је и Урош Петровић.
Сребрне медаље припале су сјајном, упорном и увек вредном Дејану Крстићу, затим први пут на такмичењу је наступила Љубица Живановић и освојила сребро, као и Марта и Анђелија Миладиновић.
Бронзане медаље освојили су: Предраг Илић, Живановић Михаило, Зељић Никола, Лука Лукић, Вања Грујичић, Огњен Дишић, Стефан Теовановић и Лазар Миладиновић.
Ово је било уједно и последње такмичење у пролећној полусезони коју сви у карате клубу „Крупањ“ оцењују као изузетно добру, јер су остварени одлични резултати на многим такмичењима широм Србије и БиХ.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa