Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ДРЖАВОТВОРНОГ ПОКРЕТА

ИЗБОРИ У АТМОСФЕРИ СТРАХА

Државотворни покрет Србије подсећа грађане Шапца да су након прошлогодишњих мартовских републичких избора, председник и руководиоци ДПС урадили свеобухватну анализу тадашње изборне крађе у организацији Српске напредне странке и о томе обавестили јавност.
На жалост, након грађанских избора у Мајуру, али и бројних допунских избора у Србији, сведоци смо да је Српска напредна странка наставила да шири атмосферу страха у којој се одвијају избори, да би након њих бирачки одбори СНС бескрупулозно убацивали листиће у кутије и намештали своју изборну победу. Доказ за то су сва недељна дешавања у Мајуру, оличена у претњама, уценама, фотографисању неистомишљеника, премлаћивању и застрашивању, да би након тога свима онима који мисле другачије од СНС и њиховог бирачког одбора, било онемогућено да гласају. Напомињемо, да је у исто то време бирачки одбор активистима и гласачима СНС, омогућио гласање још три и по сата након званичног завршетка гласања. Сва ова дешавања захтевају да учесници изборног процеса у Мајуру поднесу приговоре бирачком одбору и кривичне пријаве против свих оних који су прекршили Закон.
На жалост, сведоци смо да су грађани Србије и Шапца враћени у деведесете године, када је садашње руководство СНС под окриљем ЈУЛ и СРС гурнуло Србију у рат са НАТО снагама, да би нас данас исти ти „браниоци мостова“ поткрадали на изборима, поклањали земљу странцима и под плаштом европског пута уводили земљу у НАТО.
Државотворни покрет Србије, Пове

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa