Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

КАЖЊЕНА ПОЛИТИКА ГРАДА

Градски одбор Српске напредне странке одржао је конференцију за медије на којој су тема били избори за Савет Месне заједнице Мајур. Кандидати које је подржала ова политичка опција однели су убедљиву победу. Народни посланици др Александар Перановић и Бобан Бирманчевић захвалили су се грађанима Мајура на подршци.
Бобан Бирманчевић је навео да је најбоље пласирани са листе коју су они подржали имао преко 600 гласова више од првог са листе коју је подржала коалиција Заједно за Србију, Српски покрет обнове, Социјалистичка партија Србије.
-Резултат од 15:0 је реалан однос снага између СНС и странке „Заједно за цензус“. Све време избора у Мајуру градоначелник је био присутан на бирачком месту. Грађани су га видели и гласали су за СНС. Одлуку о расписивању избора и о томе на колико ће се места одржавати избори, донео је председник градске Скупштине, прим. др Слободан Мирковић. Гужва на бирачким местима и проблеми настали због тога, директна су последица одлуке председника Скупштине града Шапца, рекао је Бирманчевић.
Александар Перановић је истакао да су грађани одолели свим притисцима којима су били изложени у последње време, од стране локалне власти.
-Уцене, притиске, махинације и малверзације, градскух челника грађани Мајура су казнили на овим изборима. Дошло је време да се промени и власт у Шапцу. Граду је потребна политика државе, једна нова идеја и политичка снага, а то носи СНС. Такође, желимо и да укажемо на извештавање појединих локалних медија, али само нека наставе тако, а ми ћемо одговорити оваквим резултатом, био је категоричан Перановић.
Градоначелник Небојша Зеленовић је позван да поднесе оставку, а новинарима је подељена копија Одлуке о расписивању избора у МЗ Мајур, потписана од стране председника Скупштине града.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa