Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.
ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА КОШ КЛУБА

ЛЕТИ БАСКЕТ ЗИМИ КЛИЗАЊЕ

Након много година Шапчани ће поново моћи да своје слободно време квалитетно проводе на теренима Кош клуба. Грађевинска дозвола је добијена и када се, након тендера, изабере извођач радови на реконструкцији ће почети.
-Тендерска документација се припрема и у кратком року треба да буде расписана набавка. Када добијемо извођача радови ће кренути. За овај објекат ове године је издвојено седам милиона динара у буџету. Надам се да ће тај новац бити довољан да се уради терен и све оно што је потребно да се он стави у функцију. Оно што ће бити специфично и другачије у односу на ранији период јесте тартан подлога, која је врхунска за играње кошарке, навео је директор ЈП Спорстки центар “Шабац“, Драган Николић.
Заменик градоначелника Немања Пајић изразио је захвалност Николићу који је најзаслужнији за добијање грађевинске дозволе. Пајић је рекао да завршена велика борба која се водила са папирологијом и администрацијом.
-Практично сада све зависи од нас. Очекујем да за око два месеца добијемо употребљив спортски објекат, који сви Шапчани носе у лепом сећању. Моћи ће да дођу овде и уживају као некад, рекао је Пајић.
План је да Кош клуб зими буде претворен у клизалиште.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa