Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.

ПСИМА ЧИТАЛАЦА

Овим писмом желимо да обавестимо становнике града Шапца у које спадају бивши, садашњи и будући родитељи деце и наравно децу која су боравила у Предшколској установи и сада су велики људи да је и Предшколској установи „Наше дете“ подметнута нога, она политичка.
Директорка, Марица Вулетић је под притиском и уценама дала оставку на место директора и тако оставила 417 уплаканих, уплашених радника, различитих стручних профила, 15 вртића и 43 групе на сеоском подручју. Међу њима на првом месту налази се преко 3.000 малишана који бораве у Предшколској установи.
Директорка, Марица Вулетић је била васпитач, важила је за жену чистог образа, храбру, јаку која је пре 8 година повела ову установу и раднике. Од тада до сада пуно је уложено у предшколско васпитање, и данас Предшколска установа „Наше дете“ важи за највећу и најуспешнију Предшколску установу у Србији. Истичемо се радом, дисциплином, наградама на међународном нивоу, једини смо у Србији са нула деце на чекању, наши запослени се усавршавају, образују, раде на себи да би могли што квалитетније да раде са децом у групи, никада нисмо правили проблеме (штрајкове), јер то наша делатност и савест не дозвољава, код нас се поштује хијерархија, рад, лепа реч, осмех, имамо јаку организациону структуру, поштујемо правилнике, законе, водиче, ширимо тимове, програме, пријатеље....
ПИТАМО СЕ: Зашто нешто што је одлично кварити, упропастити? Зашто међу децу стављати прљаве игре? Зашто мучити и плашити овај народ који се бори да заради плату? Зашто неко жели да упропасти још једну велику фирму и тако остави на улици 417 „крвавих“ радника и 3.000 малишана? Да ли тај неко зна да у овој фирми сви радимо све? Већина васпитача поред васпитно-образовног рада у паузама коси двориште вртића, пере прозоре, поправља машине, прискаче у помоћ колегама и родитељима и после радног времена...
Ми смо ти стубови који држе ову установу. Ако их ми пустимо - срушиће се!!!
Овим писмом поручујемо да нећемо дозволити мешање “странаца“ у нашој фирми, у нашој кући која постоји 120 година, (у којој раде деца чији су родитељи озидали зидове), нећемо дозволити да нерад победи рад и да лоши људи едукују децу нашег града!
Ми ћемо и даље радити „ПУНОМ ПАРОМ“ и напредовати у сваком смислу. Ово је наша кућа!!!
С“™поштовањем,Запослени у ПУ „Наше

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa