Инфо

18. јун 2015.18. јун 2015.
РЕВИЈА ФРИЗУРА

ДАШАК СВЕТА У ШАПЦУ

Протекле недеље у хотелу “Слобода“ шабачки фризер Драган Ранковић ревијом фризура је обележио 15 година свог рада и 10 година сарадње са произвођачем препарата за косу “Кене“. Четрдесетак модела представило је фризуре урађене на четири теме: тинејџ, углавном у веселим бојама, свечане, фризуре за младе и фантазија, које се раде само за сцену.
Око 200 посетилаца отишло је кући са најпозитивнијим утисцима.
-Осећала сам се као да сам у некој развијеној европској земљи. Модели, музика и амбијент били су тако уклопљени да су остављали утисак да се ради о светским звездама. Иначе сам Драганов клијент дуже него што је почео професионално да ради. Када је радио у Београду увек сам га чекала да дође, јер нисам имала поверења ни у кога другог, каже Нина Митровић.
Ранковићу су у прављењу фризура помогле Јована Пановић, која ради са њим, као и две колегинице из “Кене“ у Београду. Модели су били Драганови клијенти и пријатељи, без ранијег манекенског искуства.
-Супер сам се провела у улози модела. Организација је била на највишем нивоу. Сви учесници су били одлично расположени и насмејани, па нам припреме нису тешко пале. Драган и Јована су се свакој фризури максимално посветили, каже Милица Јосиповић, студенткиња, која се на једно вече нашла у улози манекенке.
Драган је посебно био поносан на њих, који су све одрадили професионално и нису показали трему.
-Било је фантастично. Више сам него задовољан посећеношћу и коментарима које сам касније чуо. Све је протекло баш онако како је замишљено. Исплатио се труд и рад од двадесетак дана припрема и организовања, каже Ранковић.
Бројни спонзори помогли су да догађај изгледа што боље. Модели су имали одличну шминку, накит, а неке од њих носиле су и дивне венчанице. Такође је догађај и медијски адекватно пропраћен.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa