Инфо

3. јун 2010.3. јун 2010.
НАКОН ИЗБОРА ЗА МИС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

КАТАРИНА У ТУНИСУ

Победница избора за Мис западне Србије, Катарина Петровић, првог јуна отишла је у Тунис, где се заједно са осталим девојкама које ће учествовати у финалу, припрема за наредно такмичење. Ипак, пре одласка у Тунис, Катарина је поразговарала са нама и открила нам своје планове и амбиције
Када се пријавила за такмичење, ова девојка није ни слутила да ће јој се живот толико променити за само један дан. Катарина је после избора имала само један дан да се поздрави са људима који су јој пружили подршку, јер је већ сутрадан морала да присуствује састанцима са челницима Мисс yу агенције, чији је сада члан.
Веома сам срећна што ми се пружила шанса да се упустим у свет моде. Раније то јесам покушавала, али Шабац је мали град који не пружа много могућности, јер је близу Београда а све је централизовано у Београду. Признајем да сам била мало скептична када сам слала пријаву, јер сам мислила да су избори овакве врсте намештени, али сада сам пресрећна. Захвална сам Беттy Бооп агенцији, која ми је омогућила контакт са самим врхом модне сцене наше земље, каже Катарина у једном даху.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa