Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ОКРУЖНОГ ОДБОРА СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

СА ШЕШЕЉЕМ КАО ФЕНИКС

Окружни одбор Српске радикалне странке одржао је у понедељак конференцију за медије на којој су говорили о актуелним политичким темама у граду и републици. Најавили су да ће се од сада редовно оглашавати, као и да се припремају за локалне изборе. Верују да ће остварити много бољи резултат, јер неће поновити неке грешке које су учињене 2012. године, а као велики адут на својој страни виде и повратак њиховог председника проф. др Војислава Шешеља из Хага.
-Изборе у децембру заговарају они због којих нам толико добро иде, да је то просто непријатно, а у марту они који су пре петнаестак година рекли да је Србија на правом путу, рекао је секретар шабачког СРС Драган Јевтић.
Подпредседник ОО СРС др Љиљана Станимировић истакла је да су странку за време Шешељевог боравка у Хагу чували његови најближи сарадници и одани чланови.
-Повратком Шешеља у Србију странка је добила нову снагу, жељу и потребу да се поново подигне као птица Феникс и да покаже прави пут, пут истине правде и поштења српског народа. Пред целим светом је Шешељ бранио Србију у Хашком трибуналу и показао зрелост једног вековног народа, истакла је др Станимировић.
Подсетила је да је једно од главних предизборних обећања актуелне власти у Шапцу била изградња ауто-пута Шабац ““ Рума, а да се данас о томе ни не говори, нити је нешто почело да се ради.
Сматра да се јавност обмањује резултатима медијских истраживања по којима СРС има 5,8 одсто популарности у народу и истакла је да је та подршка много већа. Рекла је да је то знак страха садашње власти која се плаши губитка поверења народа.
-Главни адут којим садашња власт располаже су обећања и дезинформација, које народ прихвата, а у исто време грца у немаштини и великој незапослености. Влада се само хвали да је најлепша, најпаметнија и најспособнија, а резултати говоре супротно. Живимо од обећања.Током једног дана посао изгуби 1.000 људи, а на конто тога се након неколико дана отвори друга фирма страног инвеститора и запосли само стотинак. Све је више корисника социјалне помоћи, истакла је Љиљана Станимировић.
На конференцији је изнесен и план да се чланови ове странке окупе испред Амбасаде хрватске на годишњицу акције “Олуја“. Такође је речено и да у Шапцу више ништа неће бити исто.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa