Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
ПОСЕТА „ПРОМЕКСУ“

ПотроШаЧ у центру пословне политике

Кључ успеха шабачке фирме „Промекс“ је добар пословни однос према партнерима, као и запослених према муштеријама, истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом посете овом предузећу, прошлог понедељка. Он је истакао намеру да чује искуства власника и упозна се са плановима фирме, како би Град могао да реагује и помогне њеном развоју и успеху на тржишту.
Према речима Бранислава Станковића, власника Промекса, у тешким условима за привређивање руководе се принципом да послују у оквиру својих могућности и потрошачима пруже највише што могу. У 17 продавница у Шапцу запослено је 50 радника, а укупан број запослених је 80. Ангажује се и сезонска радна снага. Велепродајом роба стиже и у Лозницу, Сремску Митровицу, Обреновац, Богатић...
ПРОМЕКС д.о.о. је основан 1990. год у Шапцу. Основна делатност предузећа на самом почетку базирала се на преради (пржењу/печењу), паковању и продаји кафе, бундевског семена, сунцокрета и кикирикија као примарних производа.
Временом, поштујући актуелне захтеве тржишта, асортиман производа као и сама делатност су проширени, па се поред прераде полупроизвода уводи и производња сопствених производа (шлаг и интегрални штапићи).
Повећање обима пословања током година прати и изградња комплетно новог производног и магацинског простора, који у потпуности испуњавају све захтеве ХАЦЦП стандарда.
Сви производи се праве по сопственој рецептури и уз савремену технологију прераде и паковања. Дугогодишње искуство, пажљиво биране сировине и строго контролисан процес производње омогућавају стварање високо-квалитетних производа који испуњавају ХАЦЦП стандарде. Очувању својстава и квалитета готовог производа свакако доприноси и атрактивна и врло квалитетна амбалажа која задовољава све хигијенске, техничке и естетске захтеве савремене трговине.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa