Инфо

3. септембар 2015.3. сеп 2015.

“МЕДИЦИНАР“ ПОБЕДНИК ТУРНИРА

Меморијални рукометни турнир “Сузана, Ана, Љубинка“ одржан је у недељу, 06.09.2015. године у хали “Гимназије“ са почетком у 9 часова.
Учешће на турниру су узеле поред домаћина “Медицинара“ још и екипе ОРК “Београда“, “Срем“ из Сремске Митровице и екипа “Лозница-град“.
Отварајући турнир председник скупштине клуба Драган Митрић је рекао да се кроз организацију оваквих турнира негује сећање на наше бивше играчице и да ће овакви турнири бити организовани и у будуће.
У полуфиналним сусретима састале су се прво екипе “Лознице-града“ и ОРК “Београда“. Лозничанке су биле боље резултатом 30:28 (18:13).
У другом полуфиналу домаћи “Медицинар“ је убедљиво савладао “Срем“ са 39:29 (16:14).
У борби за треће место између ОРК “Београда“ и “Срема“ успешнији је био “Срем“ који је после извођења седмераца био успешнији и славио са 33:32 (18:14).
У финалу домаћа екипа предвођена Аном Радовић савладала је убедљиво “Лозницу-град“ са 35:22 (20:10) и тако освојила велики пехар намењен победнику турнира.
За најбољег голмана турнира проглашена је Вишња Варга (“Срем“), најбољи стрелац је Александра Ручнов (“Медицинар“) а за најбољег играча турнира без конкуренције је проглашена вансеријска Ана Радовић.
Награде појединкама и екипама уручили су брат Сузане Станковић и челни људи “Медицинара“, Д. Павловић, П. Фајфрић и В. Петровић.
У оквиру турнира снаге су одмериле и младе екипе шабачке школе рукомета (2002. год.) са екипом из Сремске Митровице и доживеле су пораз од 15:9 (3:5).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa