Инфо

3. септембар 2015.3. сеп 2015.
ЛДП

формираН месни одбор у Камењаку

У понедељак у Месној заједници Камењак, градски одбор Либерално демократске партије формирао је месни одбор Камењак. У кампањи „Време је да освојимо будућност“ ово је четврти формирани месни одбор на нивоу Града. За председницу је изабрана Марија Михајловић, која је уједно била и кандидат за локалног одборника у овој изборној јединици 2012. године на листи Преокрет испред ЛДП.
„Камењак је једна од настаријих месних заједница на нивоу Града. Либерално демократска партија је увек овде имала добро упориште и ми вечерас оснивамо свој месни одбор. Веома ми је драго што вечерас има оволико чланова Либерално демократске партије са којима ћемо у будућности покренути решавање оних питања за које смо тражили подршку на изборима 2012. године. Овом приликом позивам све своје комшије и суграђане из Камењака, да нам се прикључе и тако улепшамо нашу месну заједницу“, изјавила је председница месног одбора ЛДП Камењак, Марија Михајловић.
Менаџер градског одбора ЛДП Шабац, Милутин Станковић се на почетку свог излагања осврнуо на подршку коју је ЛДП имала у овој месној заједници, а затим изјавио: “ЛДП је на протеклим локалним изборима на изборној јединици Камењак 2 имала најбољи изборни резултат. Драго ми је што успешно настављамо формирање своје организације на нивоу Града, јер без стабилног и јаког ЛДП ни живот наших суграђана неће бити како треба. Очекујем и у будућности добру подршку у овој месној заједници јер смо до сада неке ствари које смо обећали у изборној кампањи и испунили, а потрудићемо се да до краја мандата испунимо све што смо обећали да ћемо урадити уколико будемо били део локалног парламента.“
На састанку су поред чланова Либерално демократске партије са месне заједнице Камењак били присутни и чланови градског одбора Гордана Марковић, Драгана Јелесић и Марко Протић, као и члан координаторског тима за Град Игор Милутиновић.
ГО Либерално демократске партиј&

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa