Инфо

3. септембар 2015.3. сеп 2015.
НАСТАВЉА СЕ ПРОЈЕКАТ „ДВА НА ДИНАР“

АСФАЛТИРАНЕ ДВЕ УЛИЦЕ

Заједничким средствима, мештани Јеленче и Градска управа, финансирали асфалтирање две улице у овом насељу.
После доста година очекивања, житељи улица 23. октобра и Ваљевског партизанског одреда добили су асфалтне путеве. Кроз програм „Два на динар“ прикупили су милион динара, док је град Шабац определио два милиона динара за извођење радова.
- Укупна дужина две асфалтиране улице износи око 600 метара. Вредност радова је три милиона динара, а припремни и асфалтерски део посла обавила је фирма „Југокоп Подриње“. Мештани Јеленче, после водоводних и канализационих прикључака, као и постављене јавне расвете, сада добијају и асфалтиране улице тамо где их није било. Политика града је да услови за живот буду идентични на градском и сеоском подручју, као и у приградским месним заједницама, навео је директор Дирекције за путеве Миодраг Филиповић.
Мештани Јеленче задовољни су што се пројекат асфалтирања локалних путева спроводи и у њиховом насељу, које, по инфраструктури, добија обрисе градске месне заједнице.
- Асфалтирање улица у Јеленчи наставиће се и у наредном периоду. Како кроз коју улицу буде пролазила канализациона мреже, тако ће и житељи тих улица добијати асфалт. Становници две улице у којима су изведени радови показали су велику солидарност и решеност да ураде за њих веома важан посао, навео је повереник Градске управе у Јеленчи Александар Јовановић.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa