Инфо

1. октобар 2015.1. окт 2015.
ЈУБИЛЕЈ САВЕЗА РАЧУНОВОЂА И РЕВИЗОРА СРБИЈЕ

ВЕЛИКА ПРИЗНАЊА ЗА ШАПЧАНЕ

Прошлог уторка, у “Сава Центру” у Београду Савез рачуновођа и ревизора Србије прославио је 60 година. Тим поводом најбољи међу њима добили су признања. Међу награђенима за успешан рад и квалитет у пружању рачуноводствених услуга су и шабачка фирма “Рачуноводство о.д”. и овлашћени рачуновођа Јасмина Ђукановић.
-Ово је најпрестижније признање, од међународно признате асоцијације, које неко може добити у Србији. Самим тим, верификовано је да је наш рад у складу са највишим стандардима квалитета који се подразумевају у овој делатности. Поред тога што је доказ да радимо у добром правцу и велики је мотив да тако треба да се настави, наводи Драгољуб Совиљ испред фирме “Рачуноводство о.д.”.
За Јасмину Ђукановић награда је велика част, обзиром да је додељена од стране струковне организације.
- За све године мог учешћа у раду Савеза, пролазили смо кроз велике тешкоће у смислу непризнавања рачуноводствене професије од стране надлежних тела која су вршиле измене Закона о рачуноводству где је рачуновођа, у сваком погледу, био омаловажен. У исто време, од рачуновође се очекује имплементација свих честих и радикалних измена низа Закона који су нам наметали да , колико радимо за клијенте толико и за државне органе. Разумевање за статус рачуновође једино је имао Савез рачуновођа и ревизора Србије, тако да ово признање намеће и обавезу да се и даље руководим професионално етиком и наставим, кроз свој рад, борбу за рачуноводствену професију онако како налаже Кодекс етике професионалног рачуновође, истакла је Јасмина Ђукановић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa