Инфо

8. октобар 2015.8. окт 2015.
ШАБАЦ И ШАПЧАНИ ВИЂЕНИ ФОТОГРАФСКИМ ОБЈЕКТИВОМ

КОНКУРС ОТВОРЕН ДО КРАЈА ОКТОБРА

Под патронатом Фото савеза Србије, покровитељством града Шапца а у организацији Шабачке фотографске задруге, током децембра у Међуопштинском историјском архиву, Шапчани ће имати прилике да се “огледају” на фотографијама инспирисаним нашим градом и животом у њему. Учешће на Конкурсу је бесплатно, а заинтересовани фотографи, своје радове могу слати до краја октобра.
- Замисао је да изложба буде међународног карактера, и како би се појавио што већи број фотографа, одлучили смо да учешће на конкурсу буде бесплатно. Дакле, сви заинтересовани фотографи, који имају радове на теме: Шабац и Шапчани, шабачки вашар, али и неку занимљиву слободну тему, до краја октобра могу нам послати своје фотографије. Стручни жири, у саставу: председник, Милан Марковић, мајстор фотографије и чланови, Бранислав Станковић и Синиша Граовац, кандидати за мајстора фотографије. Најбољи радови биће изложени у децембру у Међуопштинском историјском архиву – објаснио је Владимир Ђинић, председник Шабачке фотографске задруге.
Иначе, када је реч о скорашњим успесима чланова Шабачке фотографске задруге, ваљало би споменути да су Ђани Бардоти и Миленко Мрвош, недавно у Омољици на изложби “Живот села” освојили две прве награде за колекцију.
- Мрвош је био први, а Бардоти други у Омољици. То је за сада највећи успех који је имала наша Задруга на некој изложби- каже Ђинић.
ШФЗ се тренутно налази на листи првих десет клубова Фото савеза Србије, док је на списку чланова све више фотографа који нису наши држављани.
Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa