Инфо

29. октобар 2015.29. окт 2015.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – 12. КОЛО

БаШ све Што Чини дерби

ФК „Борац“ – ФК „Раднички шабачки“ 2:1 (1:0)
Све што обично обележи један дерби меч на овим просторима, виђено је и у суботу у Владимирцима, баш све. На крају, домаћи „Борац“ се радовао и сада је само два бода далеко од водећег двојца на табели.
Солидан број гледалаца уживао је у, пре свега, динамичној утакмици два, приближно, изједначена тима. Домаћи „Борац“ повео је у првом делу када је Марковић искористио смушену реакцију одбране гостију. У другом делу „Раднички“ је био бољи ривал, играо офанзивније, доминирао тереном , што се материјализовало голом Лукића, после одличне акције по левој страни. Многи су очекивали реми, али је у самој завршници уобичајен дуел у казненом простору Шапчана и контакт, можда и најбољег играча на утакмици, Марковића и навалног фудбалера Владимирчана, арбитар окарактерисао као једанаестерац. Сигуран са 11 метара био је Станисављевић.
„Раднички“ остаје на салду од 16 бодова, а у следећем колу га очекује, на терену СРЦ „Зорка“ дуел против “Хајдук Станка”, једног од два лидера на табели, у 13. колу Окружне лиге.
С. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa