Инфо

12. новембар 2015.12. нов 2015.
РУКОМЕТ

СИЛНЕ “МЕДИЦИНКЕ”

ЖРК “Медицинар” - ЖРК “Слога” 37:29 (16:13)
Поново су шабачке девојке на свом паркету одиграле врло добру утакмицу, савладавши неугодну екипу “Слоге” доста убедљиво 37:29.
Од самог почетка домаће су имале вођство, а гошће су само у првом полувремену колико толико имале резултатски прикључак. Ипак на полувреме “медицинке” одлазе са предношћу од 3 гола.
Друго полувреме почиње у знаку домаће екипе која до половине другог дела одржава предност. Домаћа екипа поново додаје “гас” и предвођене расположеном Аном Радовић а уз велику помоћ Враголић, Ручнов, Зечевић, Нинковић, достиже предност чак и од 9 голова, но крај сусрета дочекују са предношћу од 8 голова. На голу домаће екипе поново је одлично бранила Бојана Шимшић са 15 одбрана.
Овом победом Шапчанке су се учврстиле у средини табеле што им за наставак првенства даје реалне шансе уз добар распоред да остваре добар бодовни салдо који ће екипи омогућити завршетак првенства у плеј-офу, тј. пласман на 4. место на табели.
Следи пауза у првенству од два месеца која ће бити искоришћена за добру припрему за наставак, али и могућност да се играчки састав можда и освежи неком новом играчицом.
ЖРК “Медицинар”: Враголић 7, Обреновић, Милошевић 2, Чворић, Мандић, Радовић 10, Ручнов 5, Карић, Шимшић (15 одбрана), Ђурковић, Зечевић 5, Кукић, Бојанић 2, Нинковић 5, Андрић 1.
Д.Митрић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa