Инфо

12. новембар 2015.12. нов 2015.
У СЛИЦИ И РЕЧИ

ЧИЈЕ ЈЕ ОВО ЗДАЊЕ

Градска Управа Шапца ове године много је учинила на улепшавању града. Реконструисани су централни тргови, неке улице, стазе у градском парку, и још много тога, све са циљем да нам град буде лепши. За све ово заслужују и признање.
Већ неколико година у великом парку стоји недовршена зграда, некада намењена извиђачима Шапца, сада је право ругло. Да не би била ругло недостаје јој само једна “ситница” – да је неко заврши и да као таква и она буде украс града.
Колико је стварно она била извиђачка то се може видети, за оне који то нису знали, из уговора између извиђача и инвеститора, у коме пише: Дом је извиђачки када му инвеститор преда кључ у руке. До тога никада није дошло, али је дошло да та зграда сада буде ругло града.
Како било да било, та зграда сада, изгледа да стварно није ничија, зато изгледа како изгледа, па све што је до сада урађено у граду делом губи на своју лепоту за вредност овог ругла у градском парку.
Ако би идуће године свему лепом што је урађено у граду надлежни додали и лепоту несуђеног Дома извиђача, па то наменили неком дечјем вртићу или омладини Шапца, тек тада би дошло до изражаја све што је ове године изграђено.
Стеван Стојановић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa