Инфо

19. новембар 2015.19. нов 2015.
ДМ ДРОГЕРИЈА У РОДИ

КВАЛИТЕТ УЗ ПОВОЉНЕ ЦЕНЕ

Данас се отвара ДМ дрогерија у Рода Центру у Шапцу. Све до недеље посетиоце ће, поред добре забаве и аниматора, дочекати и попусти од 15 одсто на целокупан асортиман и на већ снижене производе. Уз то одређена шминка и производи биће снижени 30 до 35 одсто.
Данас ће се за сваку куповину у износу већем од 800 динара добијати поклон на каси. Новац прикупљен у периоду од 17 до 18 часова овог дана, биће дониран установи за децу и младе оболеле од аутизма у Шапцу.
ДМ ставља човека у средиште свих својих размишљања и због тога желе да се што више информишу о жељама купаца и ставе их у понуду.
Њихов слоган “Ту сам човек. Ту купујем” у центар пажње ставља индивидуу, био он купац или запослени. Тако сваком нуди понуду која ће нагласити његову индивидуалност. Уз богат асортиман високог квалитета љубазни запослени нуде и своје савете.
Асортиман ДМ у Србији обухвата око 13.000 производа за лепоту, здравље, домаћинство, кућне љубимце текстилну робу и сезонске производе, како домаћих тако и светских произвођача. Све то по повољним ценама уз максималан квалитет производа.
ДМ дрогерие је један од највећих дрогеријских ланаца у средњој и источној Европи. Прва продавница у Аустрији је отворена 1976. године и од тада су се развијали и освајали аустријско тржиште. Од 1992. године шире се на тржишта Мађарске, Чешке, Словеније, Хрватске, Србије, Босне и Херцеговине, Румуније, Бугарске и Македоније.
Прва ДМ дрогерија у Србији је отворна у јануару 2004. године и сада имају више од 60 продавница у 22 града.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa