Инфо

3. децембар 2015.3. дец 2015.
РВАЊЕ: КЛУБ ВИТЕЗ

ЖЕТВА МЕДАЉА

По трећи пут у Београду је протеклог викенда одржан Међународни турнир „Трофеј победника“ у рвању слободним стилом за млађе узрасне категорије.
Учествовало је 150 такмичара из Словачке, Бугарске, Грчке, Македоније, БиХ, Хрватске и Србије а међу њима и 14 чланова РК „Витез“.
Остварен је велики успех, сви учесници су освојили медаље, и то код млађих пионира: Надежда Трифуновић и Марија абаљац златне медаље, Наташа Петровић и Момчило Гајић сребрне медаље док су Душан Јанчић, Младен Станковић, Немања Глигорић и Лука Михајловић освојили бронзане медаље. У категорији старијих пионира: Угљеша Гајић златна медаље, Илија Петровић и Лука Митровић сребро а Никола Шорак бронза. Кадет Урош Маџаревић освојио је злато док је Стефан Матић изгубио финалну борбу и освојио сребрну медаљу.
У периоду од 11. до 13. децембра у Сенти се одржава Првенство Балкана за млађе пионире на коме ће учествовати и тројица Шапчана као чланови репрезентације Србије, у грчко-римском стилу Угљеша Гајић и у слободном стилу Лука Митровић и Илија Петровић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa