Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
ПОКЛОНИ ЗА ПОРОДИЛИШТА

СА БЕБАМА ОД ПРВОГ ДАНА

Памперс помаже 10 српских породилишта и донира намештај и пелене за новорођенчад, поводом 10 година кампање Памперс УНИЦЕФ 1 паковање= 1 вакцина
Ове године Памперс и УНИЦЕФ обележавају 10 година партнерства и кампање 1 паковање = 1 вакцина. Током овог периода показали смо да заједно можемо унапредити животе мама и деце широм света. Као гест захвалности према свим родитељима из Србије који су подржали кампању, Памперс жели да помогне 10 породилишта у Србији и донира намештај и пелене за новорођенчад.
На овај начин Памперс наставља са својом мисијом да допринесе бољој нези беба од првог дана, нудећæи помоæћ породилиштима. На Памперс Фацебоок страници свако може гласати за град у Србији где æће породилиште бити опремљено. Сваки глас представља могућæност за модернизацију породилишта. Придружите нам се и допринесите да овим хуманим гестом помогнемо мамама и бебама, како у Србији тако и у свету, и да још једном покажемо да заједно можемо да мењамо свет.
Постаните и Ви наш амбасадор у сарадњи Памперс и УНИЦЕФ који траје веæћ деценију а има циљ да унапреди животе мама и деце широм света. Ове године, поводом десетогодишњице сарадње Памперс и УНИЦЕФ, све у циљу да наставимо са традицијом помагања, одлучили смо да донирамо у 10 градова у Србији уз Вашу помоћæ.
Посетите страницу хттпс://њњњ.фацебоок.цом/ПамперсСрбија/ и гласајте за један од градова са списка којима ћæе Памперс дати донацију. Породилишта æће примити донацију почетком 2016. године.
Партнерство између Памперса и УНИЦЕФтраје већæ десет година и током овог периода елиминисан је матерински и неонатални тетанус у 17 земаља. Памперс позива родитеље да се придруже специјалној рођенданској жељи: да помогну да се елиминише неонатални тетанус у свим земљама света, свуда где год да још постоји као претња. Неонатални тетанус погађа породице у најсиромашнијим земљама света и јавља се у случајевима када су новорођенчад заражена као директни резултат нехигијенске порођајне праксе, као што је сечење пупчане врпце нехигијенским инструментима. Једном када је неонатални тетанус установљен, нема правог лека, и он још увек одузима животе 49.000 новорођенчади сваке године, што је еквивалент губитка живота једне бебе на сваких 11 минута.
За десет година, партнерство Памперса и Уницефа имало је само јенду жељу: да елиминише матерински и неонатални тетанус свуда у свету. Уз помоћæ родитеља, од када је започела кампања Памперса и Уницефа „Једно паковање једна вакцина“ око 500.000 новорођенчади је спашено и вакцина је стизала до мајки и беба сваке секунде.
Придружите нам се у нашој рођенданској жељи како бисмо са Памперсом и УНИЦЕФ помогли да се заштите бебе широм света од ненонаталног тетануса. www.pampers.com

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa