Инфо

31. децембар 2015.31. дец 2015.
ПОКРЕТ ЗА ШАБАЦ ЗЕЛЕНИХ СРБИЈЕ

ГРАД ИЗДВАЈА СРЕДСТВА ЗА ИНФРАСТРУКТУРУ

Покрет за Шабац Зелених Србије обавештава јавност да је реализована иницијатива мештана из Поцерског Причиновића - улице Лазара Васе Буђонија, Ваљевска и Милана Ђаковића, ушле су у програм изградње канализационе инфраструктуре.
- Захваљујемо градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу и руководству ЈКП Водовод Шабац који су, схвативши тежину ситуације, омогућили да се у буџету града Шапца за 2016. годину издвоје средства за реализацију овог пројекта, изјавио је др Дејан Павловић, председник Зелених Шапца.
На територији града Шапца постоји још око 4.000 домаћинстава која нису прикључена на канализациону мрежу која постоји у њиховим улицама. С обзиром да недостатак новца може представљати проблем, Зелени подсећају грађане Шапца како да обезбеде средства.
- Могло би да се прикупи 2.400.00 евра уколико би се, сходно градској Одлуци о одвођењу атмосферских и отпадних вода, уплатом од 600 евра ова домаћинства прикључила на мрежу. Мештани који су у тешкој материјалној ситуацији, могу да затраже финансијску позајмицу од Савета грађана своје месне заједнице да би уплатили део новца за прикључак, додаје Павловић.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa