Инфо

29. јул 2010.29. јул 2010.
У ШАПЦУ ПРОДАТ НАЈСКУПЉИ МЕРЦЕДЕС

МЕЧКА ИЗ ПЛИШАНЕ КУТИЈЕ

О томе да светска економска криза неке ни мало не брине, најбоље сведочи продаја најновијег Мерцедес АМГ СЛС-а, чија цена, у зависности од опреме достиже 200.000 евра
Ових дана је грађане Шапца изненадила појава најскупљег Мерцедесовог аутомобила, какав је до сада, у Србији, само један постојао.
- Нови Мерцедес АМГ СЛС се појавио на пролеће 2010. године. Поседује алуминијумску каросерију свемирске конструкције са подижућим вратима, АМГ 6,3-литарски В8 мотор који производи импресивних 571 КС. Од 0 до 100 километара на час СЛС убрзава за 3,8 секунди, а максимална брзина је електронски ограничена на 317 километара на час. Укупна потрошња горива СЛС-а је 13,2 литара на 100 километара, објаснила је Љубица Живковић, продавац у И.С.Н. Аутомотиве.
Од Зорана Живковића, генералног директора И.С.Н. Аутомотиве у Шапцу, сазнали смо да је овај Мерцедес од произвођача до продајног објекта превежен у посебно направљеној кутији од плиша како би био заштићен од свих могућих оштећења. Интересантно је да је камата од 3,99 одсто за куповину на лизинг најнижа у свету.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa