Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.

ПРЕДИЗБОРНА ОБЕЋАЊА

Драги народе,
желим овом приликом да вам представим конкретне планове мог тима. Реч је о револуционарним (намерно не користим реч реформским ““ неко већ има ауторска права на њу) мерама за опоравак читаве наше Чивијашке републике.
Богато и срећно друштво постићи ћемо врло једноставно : елиминацијом сиромашних и несрећних. Наравно, као велики алтруиста, загледан увек и пре свега у тог обичног, малог човека, под појмом “елиминација“ не мислим на било какво насиље. Напротив. Овде је реч о хуманом решењу. Хуманом коначном решењу. Безболном хуманом коначном решењу које симболично почиње на “ЕУ“. Еутаназија.
Ми желимо да наше сиромашне учинимо срећним и поносним што ће, својим одласком, растеретити буџет и подарити нама који остајемо мало бољи и луксузнији живот. Ми желимо да видимо насмејане беднике, озарене социјалне случајеве, раздрагане најугроженије пензионере, како у дугачкој колони један по један, одлазе у прошлост, са сазнањем да су нам подарили будућност.
А ми их нећемо заборавити. Чак ни после четрдесет дана.
Слоган којим ћемо мотивисати раднике да раде још марљивије на изградњи мостова, тунела, кула, градова и моје викендице биће : ДА СЕ РАДИ ВИШЕ, А ЗАРАДИ МАЊЕ!
Радници су, генерално, наивна бића. Док схвате да наш слоган заправо уопште није шала, изградиће већ читаву А1 фазу. Чим се побуне, те А1 раднике шаљемо у горе наведену веселу колону у “ЕУ“ (схватили сте већ да то у нашој републици није скраћеница Европске Уније), а посао настављају А2 радници, подстакнути свежим слоганом : ДА СЕ РАДИ СВЕ, А ЗАРАДИ НИШТА!
Деци ћемо омогућити да сама одлуче хоће ли или неће да иду у школу.
Ако одлуче да се школују, родитељи ће бити упозорени да то раде на сопствену одговорност, а уколико мудро кажу НЕ школовању, држава ће се потрудити да нашим најмлађима обезбеди све неопходне кладионице, ријалити програме, курсеве за криминалце, дилере, спонзоруше, хулигане и старлете, да их упути на којим местима се најповољније купују дипломе, где се учлањује у странку и како се од четврт-света постаје полу-свет.
Канализацију ћемо претворити у прелепи аква парк на радост свих грађана и бројних туриста из иностранства.
Улицама ћемо вратити најстарије називе, још из оних давних времена када улице практично нису ни постојале, дакле ““ неће се никако ни звати.
Укинућемо фејсбук. Чисто да не буде да је све супер.
Алкохол ће бити обавезан после 22 сата увече, а за кога се алкотестом утврди да је трезан, на лицу места ће му бити наплаћена мандатна казна.
Наравно, као вид заштите пијаних пешака, уличне бандере и стубове офарбаћемо флуоресцентним бојама.
Псе луталице депортоваћемо у пријатељску Кину, из које ће нам бити враћени поховани, лепо упаковани замрзнути.
Уколико вам се, драги грађани Чивијашке републике, допадају ове ставке нашег програма, помозите нам вашим гласовима да га остваримо.
Драги бирачи атеисти ““ коначни крај ће вам стићи и брже него што мислите.
Драги бирачи верници ““ видећете свога Бога.
Зоран Кесић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa