Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.

Бели крос

Традиционални међународни „Бели крос“ представља један од атлетских догађаја са најдужом традицијом, а овог викенда је доживео своје 49. издање. Међу најбољим тркачима из Србије, на Кошутњаку, нашли су се и шабачки атлетичари.
У главној трци у женској конкуренцији, на 3 километра, чланица клуба „АШК Темпо“, Јагода Зечевић освојила је шесто место, у времену 11 минута и 15 секунди. Кроз циљ је прошла један минут и седам секунди иза неприкосновене Амеле Терзић, репрезентативке која је и у Београду оправдала улогу апсолутног фаворита.
Јагодина клупска колегиница, Јасмина Пругинић друга је најбоља јуниорка “Белог кроса“, али истовремено и најуспешнија домаћа такмичарка међу атлетичаркама рођеним 1997. и 1998. године. Прву позицију заузела Фир из Велике Британије.
У врху своје категорије нашла се још једна дама, такође чланица АШК Темпа. Међу пиониркама, рођеним 2003. и 2004. године, Стојковић је освојила трећу позицију.
Осим атлетичара из Србије, крос су трчали и такмичари из још шест земаља бивше Југославије, односно Мађарске и Британије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa