Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ВОДОЛИЈА
Још траје ваш леп период. Сада уживате. Не само да сте се размахали и подавали интервју свима, па чак и оној незгодној која нема више емисију већ ради за новине, него и рекосте да можда ви будете премијер. Изречена реч обавезује. Чудна могућност, али у Србији све је могуће. И да, ем је Србија славила Дан државности, ем и ви прослависте рођендан са Србијом, истог дана. Прва дама сија од среће.
РИБЕ
Рибе воле да добијају поклоне, а ко не воли. Само што не може свако да добије поклон. Незгодни су они скупи поклони, јер по сили закона не можете да их задржите, али флашица омиљеног пића широм света и то још на ћирилици у вашој руци много значи. Није ни скупа. Хамлетовска дилема је пред вама, попити или не. Наш савет, задржите је, а ако вам се баш пије ““ купите и попијте. То може и из флаше.
ОВАН
Једном се то морало и вама десити. Годинама наступате и овацијама вас испраћају, али сада је Ђаво дошао по своје. Стигло је и вас. Водите са собом другог и трећег, а оног најбољег, првог, никако. Као можете без њега. Можда и можете, али размислите да га позовете, да закопате ратне секире, да све то прекрије рузмарин и шаш. Што да не, да запевате сви заједно поново на Хиподрому, ионако сте остали дужни због лошег озвучења.
БИК
Шта сте ви све урадили за свој родни крај, то ће се препричавати. А, ако доведете и њега, Великог Владимира, и то ускоро, па макар и у Музеј воштаних фигура, е онда сте задали велики домаћи задатак другима. Довели бисте ви и неке друге, али су вам дискретно ставили до знања да они још нису за музеј.
БЛИЗАНЦИ
После потписаног споразума у Влади Србије између премијера и надасвуд чувеног новосадског фестивала, сасвим је могуће да запевате и на тој, наспектакуларнијој бини код нас. Да смо на вашем месту, озбиљно би размислили да бесплатно отпевате концерт на Егзиту. Ако сте могли Бати у Крушевцу, можете ваљда и на том Излазу. Највећа српска мајка на највећем регионалном фестивалу. А и деца не би морала да купују карте, криза је.
РАК
Ви имате особину да људи таман мало забораве на вас, а онда се појавите и узбуркате цело друштво. Једна новина вам је одредила даљи пут. Лепо људи написали ““ бићете или председник света, или председник Србије. Треће за вас не постоји. Проблем је што актуелни председник неће да вас подржи за председника света, а тек му, вероватно, не пада на памет да вас подржи за председника Србије. Време, ипак, и даље ради за вас.
ЛАВ
Обрадовала вас је победа над старијем колегом код кога сте раније играли. Само ви знате колико сте енергије, труда и живаца уложили у све оно што сте постигли. Ви сте доказ да се рад исплати, и да ништа у животу није сервирано на тацни. То је тек једна у низу победа које вас очекују и за које се спремате. Видећемо се и са вам ускоро у Арени, а онда правац Рио.
ДЕВИЦА
Тешку сте одлуку донели да народне кухиње мало предахну, али сте увидели да сте погрешили. Нисте то признали, али као и да јесте. Не може се најести човек са 160 динара дневно. Како сте дошли до те рачунице, свака вам част. Најчасније би било да сте сами пробали то да урадите, можда бисте то и могли, можда би и успели, јер ипак сте ви - мали.
ВАГА
Немојте да се секирате, мада смо сигурни да вас то ни не дотиче, али ви из земље до избора нећете отићи. То што би неки волели, и одавде и оданде, није разлог за бригу. Да су хтели, они би пресуду донели одавно, а не као, сада се сетили, да вас у сред кампање зову назад. И то не само вас, него вам и друштво спремили. Имате ви важнија посла.
ШКОРПИЈА
Добили сте подршку од некога од кога то нисте очекивали, а није баш била и потребна. Не знамо колико вам пријатељице ноћи могу помоћи да дођете до фотеље у којој је седео и ваш муж, али вашу породицу је немогуће изопштити из тих секси афера. Ономад муж имао ону приправницу у овалној соби, сада ове цуре што би да вам дају глас, куку вама од толике подршке. Губите сигурно, многи се надају.
СТРЕЛАЦ
Наврзли сте се на ту јадну старлету. Поштедите је, брате. Јесте да је обећала половину пара, али има она и својих трошкова. Она је нежно биће, такорећи, суптилно. Те количине силикона и ботокса у њој говоре о енормним улагањима у њену лепоту. Како то не разумете. Не иде да ви, жесток момак “ударате“ по њој. Зар сте на то спали, да зависите од њених пар хиљада евра. Достојанствено главу горе и заборавите на старлете, балерине, стриптизете и остале другарице.
ЈАРАЦ
Србија не може без Фарме, али Фарма не може без Шапчана. Бићете, ето, и ви део тог великог циркуса. Да ли ће вам то помоћи у будућности, то ћемо тек да видимо. Има много случајева када су такви пројекти, искористили појединце, а они су се брже боље поново вратили у анонимност и ту се боље провели него подно светлима који живот значе. А и ови наши господари, само нам деле игре, никако да поделе и мало хлеба.
Н.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa