Инфо

19. август 2010.19. авг 2010.
У СУСРЕТ ОСМОЈ СМОТРИ ИЗВИЂАЧА СРБИЈЕ У ШАПЦУ

ЕНГЛЕЗИ ИСТРАЖИВАЛИ СРБИЈУ

У Шапцу, на Летњиковцу, идуће године у августу месецу, одржаће се Осма смотра извиђача Србије уз учешће великог броја извиђача и скаута из више земаља Европе
Домаћин Смотре биће Градски Савез извиђача Шапца и Скупштина општине Шабац са свим својим потенцијалима. Ово је још једна прилика да се шабачки извиђачи и сам град још једном искажу као добри организатори и још бољи домаћини овако великој манифестацији као што је Смотра извиђача Србије, која се одржава сваке четврте године у другом месту. На осмој Смотри очекује се учешће преко 4.000 извиђача из целе Србије од тога преко 2.500 скаута из целог света.
Припреме за осму Смотру одавно су почеле, многа питања од општег значаја за Смотру су решена а решавање неких питања је у току. Шапчани су врло озбиљно схватили улогу домаћина и велику заинтересованост, што се видело и приликом приказивања промотивног филма о теренима Смотре, граду и околини и свим оним што ће служити Смотри.
Старешинство Градског Савеза сваког месеца врши анализу остварених обавеза за припрему Смотре, што гарантује да ће до почетка смотре, августа 2011. све бити у функцији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa