Инфо

19. август 2010.19. авг 2010.
НА ШАБАЧКОМ СТАРОМ ГРАДУ

СВЕ, СВЕ, АЛИ ГОБЛИНИ!

Наступом легендарне групе “Гоблини“, у петак 13. августа, завршен је осми Шабачки летњи фестивал
Овогодишњи ШЛФ засигрно ће остати у сећању великог броја љубитеља квалитетне музике. Како се процењује, на концерту “Хладог Пива“ било је око 15.000 посетилаца. У петак, када је на бину, након десет година, изашла шабачка панк група “Гоблини“, број посетилаца знатно се повећао. Поштоваоци овог музичког правца долазили су из целе Србије,а било их је чак и из Македоније, Републике Српске и Хрватске.
Координатор Шабачког летњег фестивала, Ана Лазић, истиче да је овај фестивал био један од најпосећенијих.
- Задовољни смо целокупном организацијом. Можемо се се похвалити да је фестивал протекао мирно и забележена су само два спорадична инцидента. Тако су посетиоци могли, без икаквих проблема, да уживају у квалитетној музици, истакла је Ана Лазић.
У четвртак су одржани концерти састава “Псyбоџ“, “Аутопарк“ и “Електрични оргазам“, а у петак су наступали демо бендови: “Коренита у баражу“, Оне Биг Хелл, Њхиспер, Заиподс, “Мацхине Гун и Јосип а Лисац“, а затим “СицкСоул“ и “Атхеист Рап“.
Насуп “Гоблина“ према процени публике био је један од најпосећенијих и најемотивнијих зато што се ова група после деценијске паузе представила шабачкој публици.
- Не постоји панкер са простора бивше Југославије који није чуо за “Гоблине“, или који не зна напамет речи песама “Она“, “Ања волим те“, “У магновењу“, били су једнодушни фанови ове групе након концерта.
Треба напоменути да је у протеклих осам година, колико постоји ШЛФ, шабачка публика имала прилику да види и чује више од 100 извођача.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa