Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.

ИЗ ПУ ШАБАЦ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу су претресом стана и других просторија у Лозници пронашли ловачку пушку, ловачки карабин, малокалибарску пушку, већу количину муниције, 168 семенки и извесну количину осушене биљне материје за које се сумња да су марихуана, као и више од килограм и 600 грама сеченог дувана.
Претрес је извршен по налогу судије за претходни поступак Основног суда у Лозници, а пронађени предмети су уз потврду одузети.
Против четрдесетчетворогодишњег мушкарца биће поднета кривична пријава због сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и стављање у промет оружја и експлозивних материја, неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога.
*****
Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су М.Ђ. (1996) из околине Лознице, код кога су пронашли и запленили 46 пакета са опојном дрогом.
Полиција је прегледом код М.Ђ. пронашла 22 пакета са 14,35 грама прашкасте материје за коју се сумња да је амфетамин спид и 11,77 грама опојне дроге за коју се сумња да је екстази, док је у његовом стану и другим просторијама пронашла још 24 пакета са 12,79 грама прашкасте материје за коју се сумња да је амфетамин спид и 15,04 грама осушене биљке за коју се сумња да је марихуана.
Сумња се да је М.Ђ. у претходном периоду на подручју Шапца продавао опојна средства.
Након саслушања, судија за претходни поступак осумњиченом је одредио притвор, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa