Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
карате

НИЗ МЕДАЉА

На међународном “Енпи куп“ ““ у у Суботици, шабачки карате постао је богатији 5 златних, 2 сребрне и 4 бронзане медаље. У наш град донели су их чланови КК “Шабац“. Жељко Милутиновић, Давид Делић, као и микс ката тимови пионира, кадета и старијих јуниора, били су најбољи. Живко Миловановић и Ана Бојић окитиле су се сребром, док су бронзе понели: Летић, Шајиновић, Радаковић и Летић.
Кроз десетак дана очекује их Европско првенство у Нирнбергу.
Чланови Карате клуба “Бушидо 12“ Бадовинци освојили су 15 златних медаља, 2 сребрне и 2 бронзане медаље на отвореном Првенству државе одржаном у Новом Саду.
Најбољи такмичар “Бушидоа“ Милан Јевтић оправдао је епитет фаворита и заслужио четири златне медаље у катама појединачно, екипно, борбама појединачно и мартиал артс дисциплини. Милица Јевтић освојила три злата-појединачно, екипно и борбе. Сретен Јевтић три златне-кате сениори, ветерани и мартиал артс, Немања Ковачевић две златне-кате и екипно. Марко Јевтић, једна златна у катама екипно и једна бронзана појединачно. Нина Носовић, Драгана Јовановић, злато у катама екипно и сребро појединачно, Кристина Лаушевић екипно злато, а Борко Јовановић бронза кате. Драгана Јовановић, Милица Јевтић и Кристина Лаушевић Марко, Милан Јевтић и Немања Ковачевић ““ злато кате.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa