Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ЗОНА „ДРИНА“ ““ 16. КОЛО

Све победе

ФК „Јединство 1945“ ““ ФК „Слога“ (С) 1:0 (1:0)
Нови тријумф, шести узастопни, играчи Јединства остварили су против сјеничке Слоге. Имали су иницијативу, били бољи, а оно што је најважније, гол су постигли у правом тренутку. Деловало је да оба тима размишљају о полувремену, када је по левој страни прошао Лукић, центрирао, а смушеност голмана Сјеничана, Диздаревића, искористио Ђокић. Покушавали су гости да се врате у наставку, желело је и „Јединство“ да увећа предност, али није било промене резултата. Најтежи ривал, Владимирце очекује у следећем колу, када гостују водећем Златибору.
ФК „Прово ““ ФК „Брезовица“ 2:0 (1:0)
Гости су показали да су бољи од позиције и бодовног салда, али је и „Прово“, головима у правим тренуцима, демонстрирало да му је место у врху. Тврд меч без много прилика „отворио“ је Адамовић у 22. минуту. После акције Вујковића по левој страни, Станковић повратним пасом проналази Адамовића за леп водећи гол. Претили су и гости, али их је дефинитивно „умирио“ Вујковић у 63. минуту. За викенд, у Прово, долази Слога (ББ).
ФК „Рађевац“ ““ ФК „Будућност“ (А) 2:1 (0:0)
Ариљци су били бољи у првом делу, али то нису материјализовали. Домаћин је, с“™ друге стране, искористио знатно боље друго полувреме. Стевановић и Илић главом у 48. односно 66. минуту донели су недостижну предност. Пораз је ублажио Пртењак у 70. минуту. Прилику за нове бодове, екипа из Крупња има на гостовању последњепласираној Брезовици у следећем колу.
ТАБЕЛА: 1. Златибор 40, 2. Слога (ББ) 37, 3. Прово 31, 4. Јединство (В) 28...7. Рађевац 22...
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa