Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ ОТВОРИЛА ПРУЖНИ ПРЕЛАЗ У МАЈУРУ И НАЈАВИЛА ПОЧЕТАК РАДОВА НА АУТО ПУТУ

„РАМПА“ ВРЕДНА 15 МИЛИОНА ДИНАРА

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић отоворила је пружни прелаз у Мајуру за који је плаћено укупно 15 милиона динара.
Симпатизери СНС и новинари чекали су министарку више од 45 минута, али то је ништа у односу на то колико су Мајурци чекали да се реши проблем једног од најнебезбеднијих пружних прелаза у Србији.
- Влада Србије је обезбедила овај пружни прелаз и онако како смо обећали прошле године тако смо и урадили. Ово је био најнезбезбеднији пружни прелаз у Србији. Завршићемо и остале пружне прелазе, али овај смо урадили у року и како смо обећали грађанима ““ рекла је Михајловић.
Према њеним речима, од 75 небезбедних пружних прелаза у прошлој години обезбеђено је 38, док ће преостали бити завршени у току 2016. године.
Михајловић је истакла да је на прелазу у Мајуру годишње била најмање једна несрећа управо због небезбедног пружног прелаза и додала да на том прелазу почиње и уградња видео надзора.
Нешто касније, у центру Шапца поред штандова СНС, министарка Михајловић је најавила за крај године почетак изградње ауто пута Нови Сад ““ Рума ““ Шабац.
- Позивамо грађане Шапца да нам дају поверење да наставимо да спроводимо реформе. Улагаћемо у инфраструктуру града, смањити незапосленост и довести инвестиције, а градићемо и фрушкогорски коридор, Нови Сад- Рума- Шабац крајем ове године. Пројектно- техничка документација ће бити готова за месец дана ““ рекла је Михајловић.
ОЧекујемо добар резултат
По испраћају министарке Зоране Михајловић, новинарима се обратио и први на листи СНС за изборе у Шапцу др Слободан Поповић.
- Очекујемо добар резултат, очекујемо победу. Очекујемо да ову неспособну градску власт склонимо, да остваримо добар резултат и да преузмемо власт у граду ““ рекао је Поповић.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa