Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ПРЕДСТАВИО ГЛАВНЕ ЦИЉЕВЕ РАЗВОЈА ГРАДА

ЈАК ШАБАЦ У ЈАКОЈ СРБИЈИ

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић организовао је прошлог понедељка пријем за привреднике, представнике културног и јавног живота, верских заједница и хуманитарних организација на ком је презентовао план развоја Шапца у наредне четири године
Шабац ће у наредне четири године пружити прилику сваком ко жели да ради да живи од свог рада, истакао је градоначелник Шапца на свечаном пријему прошлог понедељка у Библиотеци шабачкој. Скупу су присуствовали многобројни привредници, представници хуманитарних организација, уметници и представници јавних предузећа. Унапређење привреде, пољопривреде, здравства, социјалне политике, женског предузетништва и енергетике кључни су елементи плана развоја Шапца до 2020. године.
- Наш Шабац морамо градити заједно. Један човек то не може да уради, потребан му је тим. Ја сам формирао тим људи који се баве унапређењем живота у различитим областима. Прирведа нам је један од приоритета. Сваки грађанин Шапца у наредне четири године мора добити прилику да ради.
Велики број Шапчана могао би да нађе посао у фабрици коју у нашем граду планира да отвори инвеститор из Јапана, рекао је градоначелник Шапца на скупу који је представљао почетак његове предизборне кампање.
- Веома смо близу тога да једна велика компанија из Јапана дође у Шабац. Та компанија треба да постане шабачка компанија у којој ће хиљаде људи добити посао и могућност да више зараде. Наш план је јасан: сви који раде треба да зарађују више, а они који немају посао да добију могућност да зараде, рекао је градоначелник Шапца.
Шабац има шансу да у наредне четири године постане још боље место за живот, нагласио је Зеленовић у неформалном делу састанка.
- Ја желим моћан Шабац у моћној Србији. Желим да наш град, баш као и у време Јеврема Обреновића, постане политичко, културно, образовно и привредно врело Србије. Када је, кроз историју, Шапцу ишло добро, и Србији је било добро. Шабац је наш, позивам све грађане да у овом тренутку донесу одлуку за бољу будућност. Поносан сам на све што смо урадили током протеклих годину и по дана и позивам Шапчане да заједно градимо будућност нашег града.
„Централна порука Зеленовића, на почетку предизборне кампање, је да ће у Шапцу свако имати прилику да ради и добије посао. За то се, како је Зеленовић рекао, морамо изборити сами, јер напредак и развој неће донети нико са стране“
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa