Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ КОАЛИЦИЈЕ „ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ“

ЉУДИ НАЈВРЕДНИЈИ КАПИТАЛ

Представници коалиције „Победа за Шабац“ сложили су се на конференцији за штампу, да је у центру њиховог програма и кампање ““ човек, појединац и решавање конкретних проблема, а не висока политика .
Према речима представника ове коалиције - Групе грађана „Шабац“, „Зелени Шапца“, Нове Србије, Нове Странке и Западне Србије, решење комуналних и инфраструктурних проблема, као и проблема појединца, најважније су теме за локалне изборе.
- „Победа за Шабац“ на предстојеће локалне изборе излази на листи под редним бројем 2, а са уверењем да су људи наш највреднији капитал. Бавимо се темама које су од животне важности за грађане, а не политиком, јер политика на локалу значи јако село - развијен град. Нама је важно у какве вртиће и школе иду наша деца, где ће радити они који се образују и како да наши родитељи старе достојанствено. Све то се постиже упорним и доследним радом на важним инфраструктурним, образовним и другим пројектима око којих смо уједињени ми у Победи за Шабац ““ истакао је Немања Пајић, носилац листе „Победа за Шабац“.
Он је позвао грађане Шапца и свих шабачких села да све своје знање, енергију и креативни потенцијал ставе у службу побољшања услова у којима живимо гласајући за листу број два.
- Велики број људи окупљених на трибинама које смо одржали у 21 селу шабачког краја нас уверава да наши суграђани препознају важност тема којима се бавимо и да је поверење њихов одговор - рекао је Пајић.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa