Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ПРЕМИЈЕРСКЕ СУЗЕ

ШИРИМО ВИДИКЕ, И ЈОШ ПО НЕШТО

А сада, даме и господо нешто за шта нас реално колективно заболе, али као мора се и о томе. Људска и мањинска права.
Логична реакција свих нас нормалних људи на саму идеју љубави између два мушкарца је наравно ““ гађење и порив да се оба таква мушкарца, не знам, рецимо мотком дозову памети.
Са друге стране, слика љубави између две жене, да се не лажемо, нешто је што сви ми нормални, ожењени радо замишљамо, а неретко и гледамо. На жалост не уживо, јер како тако нешто предложити супрузи, већ нормално на интернету. Управо је тај проклети интернет и заслужан за пораст такозваних сексуалних мањина у Србији. Док га није било, нико није ни знао, какве све гадости постоје на овоме свету.
На жалост колико год да нам је одвратна идеја да неки људи у нашем друштву стварно раде оно што ми повремено радо гледамо на компјутеру, ми и такве макар про форме, морамо да поштујемо и да им дамо та мањинска права.
Ја сам сигуран да је наш државни врх, наш хетеросексуални ““ богобојажљиви, нормални ако изузмемо Вулина, државни врх спреман и да се жртвује. Да личним примером покаже да поштује мањинска права и да, ако је то услов за улазак у ЕУ и лично буде на челу геј параде.
А ви знате шта значи бити на челу геј параде.
Ови што су на челу, леђима су окренути овима од позади. Доста државничке храбрости је потребно за тако нешто.
И зато мислим да би најхрабрији међу нама требало да стане на чело параде.
Онај за кога је уредник Информера и личним увидом установио и на насловну страну ставио да “Има муда“.
Уосталом ако смо већ спремни да се окренемо и Русији, и Америци, и Берлину, и Бриселу и ко нам год затражи, па стварно није страшно једном годишње се окренути и шачици српских гејева. Гледајмо на то као ширење видика. И не само видика.
Зоран Кесић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa