Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ВОДА У АМБУЛАНТИ У МАЧВАНСКОМ ПРИЧИНОВИЋУ

РЕШЕН ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ

Амбуланта у Мачванском Причиновићу од понедељка је прикључена на градски водовод
Радници ЈКП „Водовод Шабац“ окончали су радове на 90 метара водоводне мреже у Мачванском Причиновићу. Захваљујући инвестицији од 350. 000 динара обезбеђен је водоводни прикључак у амбуланти у овом месту.
- Захваљујући финансијској помоћи Града Шапца и разумевању градоначелника Небојше Зеленовића, окончали смо овај посао. Прошле године школа у Мачванском Причиновићу је прикључена на водоводну мрежу, а сада је и амбуланта добила исте услове. Настављамо са инвестицијама и у овој години, рекао је директор ЈКП „Водовод Шабац“ Александар Продановић.
Милан Васић, директор Центра за социјални рад, подсетио је да Град Шабац брине о свим својим грађанима, и у граду и у селима, а да је ширење водоводне мреже пример за то.
- У нашем Шапцу нико неће бити заборављен, нико неће бити гладан и свако ће моћи да се лечи. Шабац има развијен систем здравствених и социјалних услуга и имамо план да наставимо да бринемо о свим нашим грађанима, јер је ово наш град, поручио је Милан Васић.
Овом инвестицијом решен је дугогодишњи проблем у раду амбуланте шабачког Дома здравља у Мачванском Причиновићу, нагласио је члан Градског већа др Бранко Вујковић.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa