Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ОТВОРЕНА НОВА ЕКСПОЗИТУРА НЛБ БАНКЕ БЕОГРАД У ШАПЦУ

ПОДРШКА ГРАЂАНИМА И ПРИВРЕДИ

Свечаним пресецањем врпце прошлог петка отворена нова експозитура НЛБ Банке Београд у Шапцу. Том приликом градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је истакао:
- Драго нам је што се једна нова банка појавила у нашој банкарској породици али и уопште у привредном амбијенту града. То је банка која ће запослити десет нових људи. У исто време биће добар партнер и пратити наше привредне активности. Заиста верујем да ће централни сегмент бити развој пољопривреде и праћење пољопривредних активности на прави начин, а у то су ме уверили и директори банке. Пољопривреда и агробизнис ће бити у њиховом фокусу.
Захваљујући прошлогодишњим добрим пословним резултатима и оствареном добити од 1,2 милиона евра НЛБ Банка наставила је са развијањем пословне мреже и самим тим приближавањем већем броју грађана и привредника Србије. Зато и не чуди што је после Чачка и Ужица и Шабац добио прилику да оствари добру економску сарадњу.
- У НЛБ Банци сви заједно свакодневно радимо на важном задатку - да будемо банка која искрено брине о својим клијентима и заједницама у којима послује. Циљ нам је да подржимо грађане и привреду у свим њиховим животним и пословним плановима - изјавио је Бранко Грегановић, председник Извршног одбора НЛБ Банке на свечаном отварању пословнице у Шапцу.
Током протекле године НЛБ Банка инвестирала је преко седамдесет милиона евра у кредите грађанима и привреди Србије с посебном пажњом на предузетнике, мали бизнис и регистрована пољопривредна газдинства.
- Овде сам да потврдим да наше колеге из Србије у сваком тренутку могу да рачунају на пуну подршку свих чланица Групе. Верујем да је то значајна компаративна предност НЛБ Банке Београд у реализацији активности усмерених на квалитетну подршку клијентима и помоћ у остваривању њихових циљева, као и повезивању српске привреде и економије са онима у региону - додао је Блаж Бродњак, в.д. председника Управе НЛБ Групе и члан Управног одбора НЛБ Банке Београд.
О. Гавриловић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa