Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
„Шабац је наш

Посета Волујцу

На почетку предизборног скупа, који је одржан у Волујцу, пред великим бројем окупљених грађана из читаве Поцерине, градоначелник Небојша Зеленовић је измеђуосталог рекао:
“Град Шабац је финансирао копање 300 бунара због чега сте могли да засадите јагоде на хиљаду хектара. Побољшали смо квалитет земље и обезбедили новчана средства за противградне ракете - сви наши будући заједнички подухвати имају за циљ да свако ко данас зарађује буде у прилици да зарађује више, а они који данас немају посао, добију шансу да почну да зарађују“, истакао је градоначелник.
Небојша Зеленовић представио је кандидате за одборнике и одборнице из овог дела Шапца, који су на листи Шабац је наш ““ Небојша Зеленовић: Чекић Зорана, Гајић Милана, Пејовић Владу, Панић Продана, Марковић Драгана, Мандић Живојина, Марковић Милана, Максимовић Данијелу и Алексић Живодара. У Поцерини се радило на прокопавању канала, збрињавању социјално угрожених мештана, побољшању здравствене услуге, на уређењу путева, клизишта и још много мањих и већих активности које увек имају за циљ да реше потребе становника Волујца и околних села.
“Ви знате колико је важна слога ““ зато сложно станите уз своје најбоље представнике који ће вас на најбољи начин заступати, јер верујете ми, нико са стране неће нашој деци обезбедити сигурну школу, свима нама квалитетно лечење, наш Дистрибутивни центар за воће и поврће, до ми сами“, посебно је нагласио градоначелник додавши да Шапчани заслужују најбоље и зато ће, посебно када је образовање у питању, деца од малих ногу имати шансе да иду у корак са својим вршњацима из земаља развијеног запада. “Наша деца ће у школу ићи у једној смени, имаће обезбеђене здраве оброке, учиће и радити домаће задатке у школи са својим учитељима и наставницима. Обезбедићемо им и додатне едукативне садржаје - стране језике, програмирање ““ корисна знања неопходна за 21. век. Код куће ће уживати у игри и породици. Наша деца ће имати шансу да буду оно што заслужују ““ добри људи и квалитетни професионалци као што ће наши пољопривредници зарађивати два и по пута више новца него што зарађују данас захваљујући Стратегији развоја пољопривреде и руралног подручја града за период од 2016. до 2024. године коју смо израдили. Шабац је град у коме свако има подршку која му је потребна. Преузећемо обавезу и платити свим лекарима за сваки додатни преглед, као и њихово даље усавршавање како би Шапчане лечили најбољи лекари.“

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa